Anssems KSX achterwaarts

Anssems KSX Achterwaartse Kipper

A-klasse kippers

De Anssems KSX achterwaartse kippers zijn uitgerust met een tandemas en hebben een kiphoek van 49°. De KSX is ontworpen voor intensief gebruik en optimale belasting. Het robot gelaste chassis is volledig gegalvaniseerd voor extra roestbescherming. De lange vdissel van 145 cm maakt de KSX goed manoeuvreerbaar en de stalen laadvloer rust op vele langsliggers voor superieure ondersteuning. Bovendien zijn de KSX kippers 100% houtvrij, waardoor ze een lange levensduur hebben.

 

Electrische bediening

KSX-E: met de ingebouwde krachtige accu en de bijgeleverde acculader kunt u altijd gebruikmaken van de kiepfunctie. Dankzij de handzame bediening heeft u goed overzicht tijdens het lossen. De Anssems KSX achterwaartse kipper met dubbele as heeft een veiligheidssteun onder de laadbak, een waarschuwingssignaal tijdens het lossen, zijmarkeringsverlichting en is standaard uitgevoerd met geïntegreerde rijplaathouders. De rijplaten en de ruime keuze aan overige accessoires maken dit model zeer breed inzetbaar. Informeer bij uw Anssems-dealer naar de mogelijkheden.

 

Breed inzetbaar

De Anssems KSX kippers zijn ontworpen voor multifunctionele inzet. Uitgerust met een tandemas is de KSX leverbaar in 2 gewichtsklassen van 2000 en 2500 kg. In combinatie met de vele accessoires is de Anssems KSX kipper helemaal naar uw individuele wensen aan te passen. Een zware lading als zand, puin, stookhout, of tuinafval is dagelijks werk voor de Anssems KSX. Maar ook laden of lossen met een heftruck is geen enkel probleem. 

 

De beste vloerondersteuning

De achterwaartse KSX kipper heeft een robuuste vloerondersteuning d.m.v. kokerprofielen en is 100% houtvrij.

LED verlichting

De KSX is uitgerust met LED verlichting. Voordelen LED verlichting: hogere lichtopbrengst bij minder energie verbruik. Meer branduren dan traditionele verlichting. Helder licht, dus de aanhangwagen valt ook goed op bij slecht en donker weer.

Borden

Schadevrij laden en lossen dankzij de KSX aluminium borden die openen tot onder de laadvloer.

Afneembare bediening

De KSX elektrische uitvoering (E) heeft een de afneembare bediening. Zo heeft u altijd goed overzicht tijdens het storten van de lading. De KSX-H is uitgerust met een hydraulische handpomp.

Bindogen op vloer

Gebruik spanbanden om de lading veilig vast te zetten via de bindogen op de stalen laadvloer. Zo voorkomt u dat de aluminium borden beschadigd worden.

Lange touwhaken

Onder de vloer bevinden zich de lange vaste touwhaken om de lading te zekeren.

 

 

Ons logo

Over het logo van ZuidZijde Trailers is lang nagedacht, daarom is het leuk om uit te leggen hoe dit tot stand gekomen is.

Lees meer

Volg ons

U kunt ons ook volgen via Facebook en Twitter Wilt u op de hoogte blijven van onze allerlaatste nieuwtjes!!

Lees meer

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over (paarden)trailers? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
8:00 - 17:00

Zaterdag:
9:00 - 13:00

Kunt op op deze tijden niet ,dan kan er eventueel ook een afspraak gemaakt worden.

Contact

Zuidzijde 104B
2977 XD Goudriaan

T. 0183 - 58 1 287
M. 06 - 51 98 91 30
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2016 - 2024 | Gemaakt met door COMMPRO