Anssems KLTTDuurzaam en een laag eigen gewicht


De fabricage van staaldelen van het chassis van de Anssems KLT kipper gebeurt uiterst nauwkeuring met lasersnijders en lasrobots. De sterke laadvloer, welke ondersteund wordt door stalen profielen, is van watervast multiplex voorzien van antislipprofiel. Dankzij het unieke KLT-ontwerp blijft er veel laadvermogen over. De Anssems KLT kipper is verkrijgbaar als enkelasser of tandemasser.

Wendbaar en comfortabel


De Anssems KLT kipper is speciaal gemaakt voor het transport van bulkgoederen zoals haardhout, tuinafval of bouwmaterialen. De stabiele wegligging, de sterke constructie en de betrouwbare oplooprem garanderen de veiligheid tijdens het rijden met deze aanhangwagen. Dankzij de handpomp van de Anssems KLT kipper is achterwaarts kiepen geen probleem.


Meer laadvolume


Met de aluminium opzetborden van 30 cm verhoogt u het laadvolume en creëert u een laadbak van maar liefst 60 cm hoogte. Ook de opzetborden zijn voorzien van een bindrail voor bevestiging van een vlakzeil of laadnet. De Anssems KLT is verkrijgbaar met een baklengte van 251 of 305 cm. Bent u op zoek naar een aanhangwagen voorzien van een  enkel -of tandemas die ook een hydraulische kiepfunctie heeft? Dan is deze KLT een goede keuze.

Ons logo

Over het logo van ZuidZijde Trailers is lang nagedacht, daarom is het leuk om uit te leggen hoe dit tot stand gekomen is.

Lees meer

Volg ons

U kunt ons ook volgen via Facebook en Twitter Wilt u op de hoogte blijven van onze allerlaatste nieuwtjes!!

Lees meer

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over (paarden)trailers? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
8:00 - 17:00

Zaterdag:
9:00 - 13:00

Kunt op op deze tijden niet ,dan kan er eventueel ook een afspraak gemaakt worden.

Contact

Zuidzijde 104B
2977 XD Goudriaan

T. 0183 - 58 1 287
M. 06 - 51 98 91 30
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2016 - 2024 | Gemaakt met door COMMPRO